روش های مبل شویی چیست؟

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

مبل شویی یا شستشوی مبل یکی از تخصصی‌ترین سرویس‌های ارائه شده از سوی مراکز قالیشویی به حساب می‌آید. مبل شویی جزو امور تخصصی حوزه‌ی نظافت منزل محسوب می‌شود و تنها برخی از قالیشویی‌های حرفه‌ای قادر به ارائه‌ی خدمات مبل شویی هستند. برای انجام فرآیند مبل شویی نیاز به استفاده از دستگاه‌های صنعتی همچون وکیوم آب و بخارشو است؛ به همین دلیل سرویس‌های مربوط به مبل شویی و شستشوی مبل معمولا در فضای متفاوتی نسبت به خدمات شستشوی قالی و فرش انجام می‌شوند.

 

                                                                

                                                                     

 

خدمات مربوط به مبل شویی بسته به نوع بافت رویه‌ی مبل و همچنین نوع لکه یا آسیب وارد شده به آن متفاوت است؛ از همین رو مراکزی که سرویس‌های مبل شویی را ارائه می‌کنند باید ابتدا بتوانند نوع بافت مبل و آسیب‌های وارد شده به آن را به خوبی تشخیص دهند. خدمات مبل شویی مقوله‌ی جدیدتری نسبت به سرویس‌های ارائه شده در حوزه‌ی شستشوی قالی و رفوگری فرش به حساب می‌آید. در این مطلب قصد داریم امور مربوط به مبل شویی را با هم بررسی کنیم تا دفعه‌ی بعدی که قصد تمیز کردن مبل خانه یا محل کار را داشتید، آگاهانه‌تر و هوشمندانه‌تر در این رابطه تصمیم بگیرید.

 

 روش های مبل شویی :

 

  •   خشک شویی:

    خشک شویی مبل ، به روشی از شست و شوی که مبلمان همراه با شستشو خشک نیز می شود خشکشویی مبل می گویند . در این روش پس از شستن مبلمان آب و رطوبت باقی مانده توسط دستگاه های مکنده مخصوص به طور کلی کشیده می شود .امروزه شرکت های خدمات نظافتی از این روش برای شستشوی انواع مبلمان استفاده می کنند . نوع مبلمان و جنس پارچه و تعداد آن از عوامل تاثیرگزار بر تعیین قیمت خشک شویی مبل در منزل توسط شرکت های خدمات نظافتی می باشد .
    شرکت خدمات نظافتی پاک مهر افشار ارائه دهنده کلیه خدمات نظافتی مربوط به ساختمان های مسکونی و اداری و تجاری است و با بکارگیری افراد مجرب و ماهر در این زمینه توانسته است رضایت و اعتماد مشتریان خود را جلب نماید.

 

 

 

  • مبل‌ شویی به روش سنتی

     

    مبل شویی سنتی در واقع روشی است که متصدی مربوطه از آب و مواد شوینده‌ی قلیایی برای از بین بردن لکه و آثار آلودگی بافت از روی مبل یا صندلی استفاده می‌کند. در این روش بهتر است رویه‌ی مبل از کل پیکره جدا شود و به صورت جداگانه توسط دستگاه‌های رختشویی صنعتی تمیز شود. در غیر این صورت متخصصان نظافت منزل با استفاده از آب با فشار بالا‌، بافت رویه را خیس می‌کنند. در نظر داشته باشید که میزان آب استفاده شده در فرآیند مبل شویی و نباید بیش از حد استاندارد باشد؛ چرا که ممکن است به بخش‌های زیرین مبل آسیب جدی وارد شود و استحکام آن از بین برود. پس از آنکه آب کافی در میان تار و پود رویه‌ی مبل یا صندلی نفوذ کرد، متصدی با استفاده از شوینده‌های قلیایی و یک ابر شوینده نرم، کل بافت رویه را به خوبی تمیز می‌کند. پس از آنکه تمام لکه‌ها از بین رفت، با بهره‌گیری از آب و یک دستمال تمیز کل مواد شوینده از روی بافت مبل پاک می‌شوند تا نوبت به خشک کردن تار و پود آن فرا برسد. برای خشک کردن بافت رویه مبل از یک دستگاه وکیوم صنعتی با قابلیت جذب مایعات استفاده می‌شود. پس از آنکه تمام آب میان بافت رویه مبل از بین رفت، بهتر است مبل در برابر نور آفتاب قرار گیرد تا به خوبی خشک شود. در صورتی که تار و پود رویه مبل به صورت کامل خشک نشود، ممکن است مبل یا صندلی شسته شده بوی نم بگیرد و فضای خانه شما را برای زندگی نامناسب کند؛ از همین رو در زمانی که مبلمان خانه یا محل کار خود را از مراکز خدمات مبل شویی تحویل می‌گیرید، حتما از خشک بودن بافت رویه آن اطمینان حاصل کنید.

 

                  

                                                                                                            

 

 

 

قالیشویی حکیم با بیش از 19 سال سابقه درخشان در حوزه شستشوی انواع فرش ماشینی و دستباف، فرش های نفیس و خاص، موکت و مبلمان، بی شک یکی از بزرگ ترین وحرفه ای ترین قالیشویی هایی می باشد که در اصفهان حضور دارند.

<