8 ویژگی فرش ماشینی خوب چیست؟

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

فرش ماشینی از مهم ترین اجزای دکوراسیون و تزئین منزل به حساب می آید که هرفردی برای خرید جهیزیه منزل خود سراغ فرش و مبل می رود تا بتواند دیگر وسایل خانه را با این دو تطبیق دهد و اثاثیه منزل خود را به آسانی با یکدیگر ست کند . خرید فرش ماشینی خوب و باکیفیت ، دغدغه ای مهم در خرید فرش است که در این مقاله شما را با ویژگی های فرش ماشینی خوب آشنا می کنیم.

8 ویژگی فرش ماشینی خوب چیست؟

 

1- بهترین دستگاه بافت:

در گذشته اولین دستگاه های بافندگی، فرش هایی با شانه 350 و تراکم 900 را تولید می کردند اما امروزه ماشین های بافندگی قادر به تولید فرش با شانه 1500 و تراکم 4500 هستند . بهترین نوع دستگاه بافندگی در فرش 700 شانه HCPx2 و فرش فرش 1000 شانه HCIx2  همچنین بهترین دستگاه بافندگی فرش 1200 شانه vandewiele - HCIx2 می باشد.

 

                                                             

 

 2- قرارگیری دقیق ریشه های فرش:

ریشه های فرش باید در جای تعیین شده قرار بگیرند که در بعضی مواقع به دلیل تنظیمات دقیقی که روی دستگاه انجام نگرفته است باعث بروز این مشکل می شود. (این ریشه ها باید طول و فاصله مشخص و در یک راستا باشند)

 

                                                                                  

 

3- طرح و نقشه:


نقشه‌هایی که با اصول نقشه کلاسیک ایرانی در فرش¬های کلاسیک در تضاد نباشد از ویژگی‌های عینی و ظاهری یک فرش ماشینی خوب است. فرش ماشینی در طرح‌های متنوعی تولید می‌شود. برخی طرح‌ها با نقشه‌های پر تراکم، برخی با نقشه‌های ساده، برخی با طرح‌های سنتی و برخی با طرح‌های مدرن بافته می‌شوند.

انتخاب طرحی که مناسب فضای مورد استفاده باشد و سبب نمایش یا عدم نمایش لکه‌های احتمالی باشد در انتخاب فرش می‌بایست مورد توجه قرار گیرد. فرش‌های بدون ترنج یا مرکز برای بزرگتر جلوه دادن فضا مناسب هستند و درمقابل فرش‌هایی با طرح شلوغ سبب کوچک‌تر دیده شدن فضای منزل خواهند شد.


فرش‌های مدرن فرش‌های دارای پرزهای بلند که برای محل‌های پر رفت و آمد مناسب نیستند. زیرا باعث آسیب‌دیدگی آن‌ها و کاهش عمر مفیدشان خواهد شد. همچنین در محل‌هایی با آلودگی زیاد، این نوع فرش‌ها به زودی آلوده می‌شوند و به دلیل سخت‌تر بودن جارو و شستشو سبب ایجاد دردسر برای مصرف کننده خواهند شد.

 

                                                                                   

 

4 - شیرینگ(پرداخت) فرش ماشینی:


در قسمت‌هایی که سطح رنگی زیادی وجود دارد نباید بعد از عملیات شیرینگ بریده بریده شده باشد و کوتاه و بلندی در آن قسمت ها دیده شود.

 


5- کناره‌ دوزی فرش ماشینی:


کناره های فرش باید از جنس متریال اصلی همان فرش باشند، فرش¬هایی که کناره‌هایی با رنگ های متضاد رنگی نسبت به پالت اصلی فرش و رنگ زمینه را دارا هستند، از درجه مرغوبیت بالایی برخوردار نیستند.

 

                                                                                      

 

6- استفاده استاندارد از چسب آهار:


اندازه چسب آهاری که برای فرش های ماشینی استفاده می کنند باید مناسب با استاندارد تعیین شده باشد. بکارگیری بیش از حد ممکن است باعث معیوب و خراب شدن زیردست قالی شود.



7- تکمیل و آهار فرش:


خواب فرش ماشینی هرچه بلندتر باشد پاخوری نرم‌تر و طول عمر بالاتری خواهد داشت. هرچند امروزه با ورود نسل جدیدی از شانه‌ها که دارای ظرافت و تعداد رنگ بیشتر نسبت به سایر فرش‌ها است از میزان خواب فرش کاسته شده است.

 

                                                                                    

 

8-عدم وجود سرنخ هایی در پشت فرش(قلاب خوردگی):


در زیر فرش ها آثاری از قلاب خوردگی وجود نداشته باشد، این عارضه بر اثر اشتباه تنظیم کردن ماشین آلات بافت به وجود می آید و به همین علت پشت فرش تراش مناسب نخورده و در بخش هایی از قالی سر نخ ها قابل رویت است.

 

                                                                                    

 

 

 

قالیشویی حکیم با بیش از 19 سال سابقه درخشان در حوزه شستشوی انواع فرش ماشینی و دستباف، فرش های نفیس و خاص، موکت و مبلمان، بی شک یکی از بزرگ ترین وحرفه ای ترین قالیشویی هایی می باشد که در اصفهان حضور دارند.

<